fbpx Skip to main content

Welkom bij Facet Design, waar elk sieraad een uniek verhaal vertelt. Ontdek de betoverende Tourmalijn Collectie, een creatie van Manon van de Graaf, de oprichter en creatieve geest achter dit prachtige sieradenatelier. Deze collectie, geïnspireerd door de magische Barbie-film, belichaamt schoonheid, magie en empowerment, een thema dat altijd al dicht bij haar hart heeft gelegen.

Een Schitterende Reis: Facet Design en Vroegere Prestaties

Voordat we ons onderdompelen in de magische wereld van Tourmalijn, delen we graag de ongelooflijke reis van Facet Design en de mijlpalen die we onderweg hebben bereikt.

Facet Design ontstond uit Manon’s passie voor sieradenontwerp, al voordat ze haar formele opleiding in deze kunst had voltooid. Haar zoektocht naar inspiratie bracht haar naar verschillende culturen, kunstvormen en edelstenen, die de basis vormden voor dit merk dat elegantie, verfijning en innovatief vakmanschap uitstraalt.

Door de jaren heen heeft Facet Design een reputatie opgebouwd voor uitzonderlijke kwaliteit en betoverende ontwerpen. Onze sieraden sierden de rode lopers van prestigieuze evenementen en accentueerden de schoonheid van mensen die fijne sieraden waarderen. Deze toewijding aan perfectie drijft ons om voortdurend grenzen te verleggen en collecties te creëren die de ziel van elke drager aanspreken.

Ontmoet de Tourmalijn Collectie

De Tourmalijn Collectie vloeit voort uit Manon’s levenslange fascinatie voor verhalen vertellen en haar bewondering voor de Barbie-film. Elk stuk in deze nieuwe collectie is doordrenkt met de eigenschappen van Barbie – moed, gratie en eindeloze mogelijkheden.

1. Tourmalijn Elegance Ring:

cocktail ring

De Tourmalijin Elegance Ring straalt eenvoud en elegantie uit. Met een adembenemende roze tourmalijn edelsteen als middelpunt, verspreidt deze ring een gevoel van liefde, mededogen en tederheid. De edelsteen wordt omarmd door een verfijnde band van tijdloze schoonheid. De Tourmalijin Elegance Ring is perfect voor dagelijks gebruik en elke gelegenheid, waardoor het een must-have sieraad is voor elke vrouw die houdt van simplistische luxe en verfijning.

2. Tourmalijn Glamour Ring:

edelsteen ring

Wil je schitteren als een ster? Kies dan voor de Tourmalijn Glamour Ring met diamant. Deze prachtige ring straalt glamour en verfijning uit, met een betoverende tourmalijn edelsteen die een schitterende caleidoscoop van kleuren uitstraalt. Vergezeld van een diamant, is deze ring een ware blikvanger die je de schittering van de rode loper laat ervaren, waar je ook gaat. De Tourmalijn Glamour Ring is perfect voor speciale gelegenheden en zal je doen voelen als een prinses waarbij alle ogen op jou gericht zijn.

3. Tourmalijn Eclips Ring:

entourage ring

Voor de zelfverzekerde en krachtige vrouw is er de Tourmalijn Eclips Ring. Met een majestueuze tourmalijn edelsteen als middelpunt, omringd door een prachtige entourage van schitterende diamanten, straalt deze ring leiderschap en vastberadenheid uit. Deze statement ring is een symbool van individualiteit en een herinnering aan de innerlijke kracht die elke vrouw bezit. Of je nu een zakelijke bijeenkomst bijwoont of een avondje uit, de Tourmalijn Eclips Ring zal je zelfvertrouwen en kracht geven, waar je ook bent.

De Magie van Barbie en Jij

Barbie is meer dan een pop; ze inspireert generaties mensen om groot te dromen en in zichzelf te geloven. Met de Tourmalijn Collectie willen we die magie tot leven brengen. Elk stuk is gemaakt om de drager kracht te geven en te herinneren dat ze zelf de architecten zijn van hun eigen lot en de kracht hebben om elk obstakel te overwinnen.

Wanneer je een stuk uit de Tourmalijn Collectie draagt, stap je in een wereld waar dromen geen grenzen kennen en sprookjes werkelijkheid worden. Of het nu voor een informeel uitje, een speciale gelegenheid of een moment van zelfwaardering is, deze ringen zullen je altijd herinneren aan je innerlijke kracht en schoonheid.

De Belofte van Facet Design

Bij Facet Design zijn we trots op onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Elk sieraad wordt nauwgezet met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden die onze passie voor perfectie delen. We verkrijgen onze edelstenen op ethische wijze, zodat ze niet alleen van de hoogste kwaliteit zijn, maar ook verantwoord worden verkregen.

Bovendien wordt elke aankoop uit de Tourmalijn Collectie geleverd met een certificaat van echtheid, dat de authenticiteit van de gebruikte edelstenen garandeert. We willen dat je jouw sieraden koestert voor generaties lang, en onze belofte is om stukken te creëren die de tand des tijds doorstaan en dierbare herinneringen oproepen.

Conclusie

In de betoverende Tourmalijn Collectie van Facet Design komt de magie van Barbie tot leven in drie prachtige ringen: de Tourmalijin Elegance Ring, de Tourmalijn Glamour Ring en de Tourmalijn Eclips Ring. Elke ring is ontworpen om de schoonheid en kracht van de drager te benadrukken, met betoverende tourmalijn edelstenen als middelpunt. Of je nu kiest voor eenvoudige elegantie, schitterende glamour, of krachtige uitstraling, deze ringen zullen je inspireren om te stralen als een echte Barbie. Laat de magie van de Tourmalijn Collectie je betoveren en schitter als nooit tevoren.

Voor meer details kunt u ons bereiken via telefoon en e-mail.

Leave a Reply