fbpx Skip to main content
Personal for Life

Atelier Bezoek

Gespecialiseerd in Juweeltechnieken

Manon, expert in Juweeltechnieken, met meer dan 25 jaar ervaring in de jewelrydesign wereld en talloze bekroonde ontwerpen, internationale exposities en evenementen op haar naam, biedt een ongeëvenaarde expertise.

Met een indrukwekkend trackrecord en een passie voor excellentie, brengt Manon elk ontwerp tot leven met vakmanschap en toewijding. Haar uitgebreide ervaring stelt haar in staat om elk idee met precisie uit te voeren, terwijl haar langdurige samenwerkingen met gerenommeerde professionals in de branche garanderen dat elk technisch detail de juiste aandacht krijgt.

Vertrouw uw ontwerp toe aan Manon en verzeker uzelf van professionele en betrouwbare handen, waar elk juweel de kans krijgt om te schitteren.

Design

In haar atelier, waar vakmanschap en innovatie samenkomen, bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte ontwerpen met edele materialen zoals diamant en goud. Van schets tot 3D-ontwerp, elk facet van het creatieve proces, van potlood tot werkbank, wordt hier vervaardigd.

Laat uw unieke visie tot leven brengen en uw verhaal in goud vertalen.

Collections

Exclusieve merken uit ons eigen atelier, Facet Design: Elegancia de Gafas en Earthbound Bracelets.

Deze verfijnde brillenkoorden- en armbandenmerken zijn verkrijgbaar bij geselecteerde opticiens, luxe hotels en gerenommeerde wellness resorts, maar ook rechtstreeks te bestellen via onze webshop.

Duurste kaviaar ter wereld

In samenwerking met Remon van Zoggel hebben wij de deksels gemaakt van de duurste kaviaarlijn ter wereld: De deksel is bekleed met 24 karaat goud en 209 diamanten.

“Manon heeft ons concept omgezet in realiteit op professionele en zorgvuldige wijze.”

Remon van Zoggel van Dutch Deco FactoryOndernemer & ontwikkelaar kaviaarlijn
Jouw ontwerp, onze expertise

Van concept tot uitwerking

Altijd al je eigen ontwerpen gerealiseerd zien worden?

Een juwelier, mode-ontwerper en kunstenaar help ik op weg naar zijn/haar eigen collectie. Van prototype tot volledig concept, ik zet al mijn internationale ervaring in om jouw droom waar te maken.

Door middel van traditional design en/of 3D cad design doorlopen we het proces.

Met vele technieken die al eeuwen lang worden toegepast, in combinatie met de nieuwste lasersoldeer technieken, realiseer ik jouw droomontwerpen.

Aan de werkbank komt je ontwerp tot leven en word je verrast door het eindresultaat.