fbpx Skip to main content

Retail Samenwerkingen.

Wat kan ik voor u betekenen?

Facet Design is gespecialiseerd in juweeltechnieken, diamant en edelstenen, het ontwerpen en afwerken van kunstobjecten en fashion accessoires.
Met meer dan 25 jaar ervaring in de designwereld en meerdere Diamond Award winning designs, internationale exposities en events, geeft Manon elk ontwerp de juiste kans.
Uw idee is in professionele handen.
Wat ik voor je kan betekenen:
Design: Goud, zilver, diamant en fashion materialen. Unieke stukken, prototypes en collecties. Private label en white label. 3D en traditional design.
Collections: Merken uit eigen werkplaats: Manon Jewelry, Elegancia de Gafas, We shall Beat collectie.

Greep uit onze samenwerkingen

Marta Montoya
Montoya Óptica
Lola Muñoz
Lola Muñoz Moda
Remon van Zoggel
Dutch Deco Factory
Vincent Cober
Cober
Bruining b.v.
Miss Spring, RC Diamonds
Maarten Walraven
Toshy Art
UNIEK

Handgemaakte Sieraden

Speciaal voor retailers bieden we customised sieraden, displays en verpakkingsmateriaal aan.
Wil je unieke handgemaakte sieraden inkopen voor jouw winkel, dan doe je dit bij Facet Design.
De prachtige sieraden uit het uitgebreide assortiment worden met de hand gemaakt in ons atelier in Uden. Ze worden gemaakt van duurzame en natuurlijke materialen, hebben elk een eigen karakter en is werkelijk ieder sieraad uniek. Onze sieraden zijn een geweldige toevoeging aan jouw assortiment. Je klanten zullen je er zeker dankbaar voor zijn!
Samenwerken?
FIJN TOT ROBUUST

Keuze uit verschillenden stijlen en merken

Bij Facet Design kun je sieraden in allerlei stijlen inkopen, voor jouw winkel.
Voor iedere stijl hebben wij de perfecte sieraden. Zo hebben we hele fijne ontwerpen voor vrouwen die van subtiele accessoires houden, maar hebben we ook sieraden met een robuuste uitstraling in het assortiment.
Veel sieraden die je bij ons kunt inkopen, vertellen ook nog eens verhaal.
Tevens kun je bij ons terecht voor unieke sieraden met jouw eigen merk of logo er op. In samenwerking en goed overleg ontwerpen we collecties.
Samenwerken?
Samenwerken?

Specialisatie

Facet Design is gespecialiseerd in juweeltechnieken, diamant en edelstenen, het ontwerpen en afwerken van kunstobjecten en fashion accessoires.
Met meer dan 22 jaar ervaring in de designwereld en meerdere Diamond Award winning designs, internationale exposities en events, geeft Manon elk ontwerp de juiste kans.
Jouw idee is in professionele handen.

Wat ik voor je kan betekenen:

• Advice: Verkoopondersteuning door middel van Instagram coaching voor jouw bedrijf.
• Design: Goud, zilver, diamant en fashion materialen. Unieke stukken, prototypes en collecties. Private label en white label. 3D en traditional design.
• Collections: Merken uit eigen werkplaats: Manon Jewelry, Elegancia de Gafas, We shall BEAT collection.
Samenwerken?
Gouden tip

Advies op maat

We geven je graag persoonlijk en advies op maat. Zo weten we uit ervaring welke stijl en type sieraden het beste verkopen in jouw type winkel. Ik kom graag bij jouw winkel langs om de mogelijkheden te bespreken.
Hoe pas ik al deze ervaringen nu toe in mijn advies?
Door gezond verstand, eindeloze positieve energie en heel veel webi/seminars toe te passen, ben ik van mening dat ik op originele wijze jouw ontwerp naar een hoger niveau kan brengen.
Samenwerken?